Ülőideg prosztatagyulladás, Diklogen gél az oszteokondrozishoz, A legjobb kenőcsök neve az ülőideg kezelésére


Szerkesztő: Dr.

Peter Bednarčík kandidátus Sérült ülőideg és kombinált terápia: úszás és a pulzáló mágnesterápia — kísérleti állat megfigyelése. Kavlak és kollektívája ben végzett klinikai vizsgálatot a fenti módszerrel, ülőideg prosztatagyulladás kontroll-csoporttal vetett össze.

milyen jelei vannak a prosztatagyulladásnak a férfiaknál

Az isiásszal járó igen erős és tartós fájdalomra tekintettel vetődött fel a vizsgálatok során annak lehetősége, hogy az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatását további rehabilitációs módszerrel növeljék. Az eredmények alapján bizonyítást nyert, hogy a pulzáló mágnesterápiát 4 heti úszással kombináló csoport esetében a kombinált gyógykezelés már az első hét után pozitívan befolyásolta és kiemelkedő módon elősegítette a sérült ülőideg regenerációját.

A teljes felépülésre a négy hét azonban nem volt elegendő, ezért folytatni kellett a gyógykezelést.

NSAID-k a prosztatagyulladás kezelésére

Forrás: Kavlak, E. Journal of Physical Therapy Science. Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

prosztatagyulladás mennyire veszélyes

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.